Mobilhuvudminst

Think! - Fantasi och komfort i skön förening.

Det fantastiska österrikiska fabrikatet Think! är ett komfort-fabrikat med foträta bäddar (löstagbara), tillverkade i naturgarvat läder.

En Think!-sko känns igen på sitt vackra, roliga och originella yttre. Men fabriken har också ett mycket medvetet förhållnings-sätt som borgar för hög kvalitet och lång hållbarhet.

Man garvar sina skinn med bark, inte tung-metaller. Barken är rester från virkes-industrin och tas från planterade träd.

loading...

OBS! Bildspelet innehåller både dam- och herrsmodeller
och visar exempel på vad fabrikatet representerar. Vi garanterar inte att alla varor finns i vårt lager just när du kommer till butiken.

Skorna och sulorna görs i naturmaterial och man använder en långsam tillverkningsprocess. Speciellt viktigt är det att skinnet får svalna sakta när det sitter kvar på lästen. Det ger en sko som håller formen. En annan fördel med naturgarvat skinn är att det håller foten torrare eftersom porerna är öppna.

Att skorna dessutom är något av det skönaste man kan gå i är väl kanske det viktigaste av allt. Har du inte redan provat så är det dags nu!

 

Fabriken gör både dam -och herrskor.